Overslaan en naar de inhoud gaan

De Tuinderij

Tuinderij-Bodemliefde is een initiatief dat is gebaseerd op het CSA-model (Community Supported Agriculture) en heeft als doel een duurzame lokale gemeenschap rond onze tuin te genereren.

Visie Tuinderij Bodemliefde

Tuinderij Bodemliefde produceert voedsel op een ecologische manier en in harmonie met de natuur. Met onze technieken en kennis willen we een bijdrage leveren aan het verbeteren van de relatie tussen de mens en hun voedsel. Tuinderij Bodemliefde dient als voorbeeld voor een korte voedselketen die de  lokale economie stimuleert. 

Een van de belangrijkste doelstellingen is om bij te dragen aan de zoektocht naar tools, methoden en technologie├źn die helpen bij de overgang van conventionele landbouw naar regeneratieve landbouw.

Bouw mee aan een duurzaam voedselsysteem

Leer hoe een agro-ecosysteem werkt en wat het onderscheidt van conventionele landbouw, welke voordelen het heeft voor de menselijke gezondheid en de planeet, leer en geniet van een buitenruimte met veel biodiversiteit en voed jezelf met landbouwproducten die ecologisch en in harmonie met het milieu zijn geproduceerd.